Uus 2010 Lexus RX

Konkreetsemalt sellest mudelist ja selle probleemidest.

Re: Uus Lexus RX 2010

PostitusPostitas marduk » 23 Mai 2009, 13:12

Nüüd on siis mul ka uus rx ära nähtud ja peab ütlema et päriselus on auto ilusam kui pildil. Ehk siis kui ma enne sellest uuest mudelist suurt midagi arvata ei osanud, siis tegelikkuses on auto nii seest kui väljast päris kena ning erinevate arvustuse kohaselt on ka sõiduomadused kiiduväärt.
Kasutaja avatar
marduk
Huviline

Re: Uus Lexus RX 2010

PostitusPostitas sten » 30 Aug 2009, 12:54

Kasutaja avatar
sten
Lexuse friik

Re: Uus 2010 Lexus RX

PostitusPostitas dataq » 02 Dets 2009, 13:48

Tegin paari tiiru RX350-ga. Esmamulje lahe. Minek on parem kui vanal. Sümpaatse mulje jättis vedrustus, teravam ja vähem õõtsuv kui eelmine. See head-up display on minu arust nalja number (maitseasi). Selle hiirt asendava nupukesega harjub ka vist ära, endale meeldib touchscreen rohkem. Heli süsteem oli antud isendil originaal helisüsteemi arvestades ka hea. Lahe vidin on küljekaamerad. Sisemuse disainis jäi nagu midagi puudu. Täpselt enam ei mäleta emotsioone kuna sõitsin sellega siis kui ta 2 päeva Unelmas kohal oli ja sellest on juba palju vett merre voolanud. Sõidukogemus piirdus linnaga ja liiklus oli tihe ja kuna Unelma kodanikud teavad, et ma pole suurem asi linnamaasturite fanaatik (ilmeselt ka majanduslikult ei saaks seda autot lubada endale) rohkem mul seda proovida pole õnnestunud :D
dataq
Huviline

Eelmine

Mine Lexus RX - luksuslik linnamaastur

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline