Ilmselt on see kõige õigem koht küsida nõu Lexuste kohta
Üldiselt olen lugenud ja kuulnud, et Lexus on väga vastupidav masin, vastab see tõele? Samas, natuke googeldades jäid mulle hinge kripeldama mõned asjad. Näiteks see, et väidetavalt võtab see pisi-Lexus liialt palju bensiini oma võimsuse ja suuruse kohta. Oskab keegi kommenteerida? Kusagilt lugesin isegi, et võrreldes e36 BMW 330-ga, millel on märksa rohkem jõudu, võtab viimane isegi vähem kütet linnasõidul...
Uurides auto24.ee-st kuulutusi ning müüdavate masinate varustust, jäi mulle silma, et pahatihti (enamikel) IS-del puudub püsikiirusehoidja. See on minu arvates täiesti ebaloogiline ju - Lexus ilma püsikiirusehoidjata
Veel tahaks teada roolisamba reguleerimise kohta. Lugesin mingist testist, et mugava sõiduasendi leidmine kõigil ei õnnestugi, sest rooli pidi saama reguleerida ainult üles-alla, kuid mõnes kuulutuses on kirjas, et saab ka sisse-välja. Mida sellest arvata?
Märkusi olen kuulnud ka 6-cd-lise stereo kohta, et need pidid mitte töötama paljudel? Ja kui juba stereost rääkida, siis kas see mp3 plaate ka mängib?
Varuosad - siit-sealt lugedes jäi silma, et B-varuosasi praktiliselt ei ole ning kui midagi katki läheb, peab esindusest originaalvaruosa tellima, mis aga kuuldavasti on väga kallis
Lõpetuseks tahaks arvamust sellise isendi kohta: http://www.auto24.ee/used/729631 Oskab keegi kommenteerida?
Ette tänades